CeDe Group – Ett teknikföretag med spetskompetens och erfarenhet inom flera olika områden

CeDe Group AB är ett dynamiskt teknikföretag som besitter spetskompetens och erfarenhet inom flera olika områden. Vi arbetar med allt från idé och prototyptillverkning till test och dokumentation. Vårt mål är att vara en av marknadsledande i Europa på specialmaskiner och specialapplikationer.

Vi har hög kompetens och är en naturlig samarbetspartner för en rad världsledande företag inom gruv-, anläggnings och offshoreindustrin. Ord som effektivisering, värdeökning och produktivitet kan användas för att beskriva vår verksamhet.

CeDe Group grundades 1923 och vi finns i Malmö med utveckling och produktion med drygt 60 anställda och här sker allt arbete under samma tak mitt i expansiva Öresundsregionen. Vi skapar möjligheter med ett utveckla och tillverka innovativa produkter genom vår unika affärsmodell och med våra engagerade medarbetares ser vi en fortsatt tillväxt.

Vi har valt att medverka i Tekniksprånget då vi ser en möjlighet att hitta nya lagspelare till Team CeDe. Vi hoppas ge våra praktikanter en god insyn i vår verksamhet och i vad det kan innebära att vara en av oss. Vår rekryteringsplan är långsiktig och om man har rätt engagemang och drivkraft finns det goda möjligheter till en framtid hos oss.

Som praktikant hos oss får du möjlighet att medverka i olika områden på vår ingenjörsavdelning att arbeta med kunniga och engagerade medarbetare. Att se en ny lösning förvandlas från idé till färdig produkt, är lika spännande och tillfredsställande varje gång. Vi har fantastiska möjligheter för människor med olika intressen och bakgrunder. Vi söker dig som har en positiv attityd, är självmotiverade och är intresserad av teknik och produktion. Det är fördel om du är en lagspelare med drivkraft och vilja att uppnå resultat och kan kommunicera med våra medarbetare.

CeDe Group