BillerudKorsnäs – Vi kan erbjuda din karriär en smartare förpackning!

Det går säkerligen inte en dag utan att du kommer i kontakt med några former av förpackningar. En hel del är irriterande. Andra praktiska och tilltalande. Till och med iögonfallande. Och så finns det de som är riktigt smarta. Som imponerar med sin funktionella och attraktiva design, sin användarvänlighet och sitt miljövänliga material. Vi har visserligen funnits länge, men ser ändå bara början på de möjligheter som finns med smartare förpackningslösningar. Med spännande produkter och innovation som till exempel BillerudKorsnäs FibreForm® banar vi vägen för något helt nytt. Och på våra utvecklingslabb testar vi fler revolutionerande idéer.

Eftersom vår informella kultur uppmuntrar till att våga tänka nytt, samarbeta, känna ansvar och skapa värde, både internt och externt ger det en grund till en spännande och innovativ arbetsmiljö där mångfald och allas lika värde respekteras. För att möta vår framtid behöver vi därför engagerade lagspelare med rätt driv, professionalism och den innovationskraft och kreativitet som gör verklig skillnad för framtiden. Människor som vågar ta för sig. Gör du? Vill du göra något riktigt smart? Sök dig då till oss på BillerudKorsnäs.

BillerudKorsnäs erbjuder högkvalitativt papper och spetskunskap inom förpackningar. Tillsammans med vårt globala nätverk av konverterare utvecklar vi smartare förpackningslösningar som sparar kostnader, stärker varumärken genom förbättrad design, bidrar till smidigare logistik och en renare miljö. Vi omsätter 20 miljarder SEK och har 4400 anställda i 13 länder.

För oss inom BillerudKorsnäs är en viktig framgångsfaktor hur vi ska attrahera, utveckla och behålla de kompetenta medarbetare som vill vara med och bygga den framtid vi siktar emot. Av den anledningen är Tekniksprånget en viktig komponent i att trygga försörjningen av den framtida kompetensen i form av att bidra till att vi kan utveckla ett teknikintresse hos ungdomar som vi i bästa fall kan bli en framtida arbetsgivare för.

Gävle: Under din praktiktid hos oss kommer du att arbeta tillsammans med olika ingenjörer inom tekniska områden (exempelvis automation och underhåll). Även kortare praktik inom företagets övriga produktions delar kommer att finnas med så att du får en helhetskänsla av företaget.

Karlsborgsverken: Som praktikant hos oss så kommer du att få en helhetsbild av vår process vilket innebär att du kommer att få tillbringa tid på olika områden inom vårt bruk. De områden som berörs är ute i produktion av massa och papper, underhåll, teknik och utveckling. Vårt bidrag till smarta förpackningslösningar är ett starkt material av massa och papper som lämpar sig väl som armeringsmassa och säckpapper. Karlsborgs bruk ligger 1 mil utanför Kalix i Norrbottens län.

Välkommen till oss!

BillerudKorsnäs