Clavister – Utvecklingsbolag med fokus på nätverkssäkerhet

Clavister jobbar vi med produkter och lösningar för nätverkssäkerhet, våra produkter och lösningar skyddar företag och organisationer världen runt. På huvudkontoret i Örnsköldsvik arbetar drygt 85 personer idag med mjukvaruutveckling, tekniskt kundstöd och administrativa sysslor, företagets internationella kundbas slår även igenom på huvudkontoret som har en internationell och mångkulturell arbetsmiljö och personal.

Hos oss kommer du att få jobba med många olika tekniska uppgifter. Du kommer att få lära känna våra medarbetare väl, där majoriteten är IT-ingenjörer och mjukvaruutvecklare. Du kommer att jobba med programmering och TCP/IP baserade nätverk. Därför är erfarenhet av enklare programmering och ett it-intresse viktigt liksom bra engelska i både tal och skrift då engelska är koncernspråket.

Hos oss hittar du en krävande men samtidigt stimulerande och givande arbetsmiljö där nya idéer välkomnas.