JM – Skriv historia med oss

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge och Finland. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt hållbarhetsarbete.

Väljer du att utbilda dig till ingenjör är möjligheterna på JM många. Hos oss kan det leda till arbeten som arbetsledare, platschef, projektledare, arbetschef, projekteringsledare, entreprenadingenjörer och VD för att nämna några viktiga roller. Vi omsätter cirka 17 miljarder kronor och har cirka 2 500 medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ Stockholm, segmentet Large Cap. Läs mer på https://www.jm.se/ och https://www.jm-entreprenad.se/

Kunniga och engagerade medarbetare är avgörande för vår framgång och för oss är det viktigt att tidigt knyta kontakt med morgondagens medarbetare. Varje år ger vi ungdomar möjlighet att prova på spännande och framtidsinriktade arbeten på JM. Det gör vi genom att erbjuda både praktik, examensarbeten och traineeplatser. Vi bygger långsiktiga relationer med våra medarbetare och ger dem förutsättningar för att växa i jobbet genom utmanande och varierande arbetsuppgifter. Tekniksprånget ger oss en bra möjlighet att lära känna dagens gymnasister och berätta om intressanta och spännande arbetsuppgifter för ingenjörer.

Som praktikant på JM får du veta hur man bygger bostäder. Du får en bra inblick i hela byggprocessen, allt från förvärv av mark till det att kunden flyttar in. En del av din praktik kommer du göra ute på ett bygge och får då möjlighet att delta i själva produktionen. Där kommer du också i kontakt med många skiftande yrkesroller. Vi söker dig som är intresserad av framtidens bostäder och bostadsområden och det är bra om du är morgonpigg då vi ofta startar dagen klockan 6.30.