Sök ett toppjobb!

Ansökningsportalen till höstens omgång av Tekniksprånget är nu öppen. Genom att skapa en profil i några enkla steg kan just du få chansen att testa ett toppjobb på något av alla de företag som deltar i Tekniksprånget. Ta chansen att testa om ingenjörsyrket är något för dig, ställ tusen frågor och ta egna initiativ.

De företag som anslutit sig till Tekniksprånget är Electrolux, Ericsson, FOI, Handelsbanken, IBM, IVA, JM, NCC, Nynas, Peab, Ramirent, Saab, Sandvik, SCA, SSAB, Strängbetong, Studsvik, Trelleborg, Vattenfall, AB Volvo och Volvo Cars. Det kommer nya hela tiden så håll dig uppdaterad här på hemsidan. Under fliken student kan du snabbt kolla in all praktisk information om Tekniksprånget. Till exempel att du får en lön på 13,500 kronor. I månaden.

Ta chansen och testa jobbet alla vill ha sen. Nu!