BRUKS – Internationellt mekaniskt verkstadsföretag

BRUKS investerar för att möta framtiden. Våra kompetenta medarbetare står i centrum i vårt företag. Vår affärsidé består i att leverera kundspecifika lösningar till våra kunder inom sågverk-, massabruk och energiproducenter. För att fortsätta vara ett världsledande företag behöver vi alltid förstärka vår organisation med duktiga ingenjörer. Kanske hittar vi några av våra framtida stjärnor genom Tekniksprånget?

Våra marknadsledande produkter appliceras i anläggningar runt om i världen och vi arbetar genom lokal närvaro och personliga kontakter med våra kunder runt om hela världen. Vi öppnar nu upp för en person med placeringsort i Arbrå med inriktning mot konstruktion.

På BRUKS kommer du att få jobba med konstruktionsnära arbetsuppgifter.

Vi söker dig som gillar teknik och vill vara en del av vår konstruktionsavdelning. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå i att ta fram ritningar, 3D-modeller samt dokumentation för våra produkter.

Vi förutsätter att du har ett stort intresse för teknik och konstruktion, samt att du läst 3D-CAD under din tid på gymnasiet.

På BRUKS får du vara en del i att tillgodose våra kunder med maskiner och system för träförädling. Tillsammans med våra produkter levererar vi kvalificerade tjänster såsom projektering, teknisk support, installation, utbildning samt service.

Du bidrar gärna med dina tankar, ditt engagemang och din nyfikenhet till att förbättra och utveckla vår dynamiska verksamhet.

Välkommen in med din ansökan!