BRUKS – Internationellt mekaniskt verkstadsföretag

BRUKS investerar för att möta framtiden. Våra kompetenta medarbetare står i centrum i vårt företag. Vår affärsidé består i att leverera kundspecifika lösningar till våra kunder inom sågverk-, massabruk och energiproducenter. För att fortsätta vara ett världsledande företag behöver vi alltid förstärka vår organisation med duktiga ingenjörer. Kanske hittar vi några av våra framtida stjärnor genom Tekniksprånget?

Våra marknadsledande produkter appliceras i anläggningar runt om i världen och vi arbetar genom lokal närvaro och personliga kontakter med våra kunder runt om hela världen.

På BRUKS får du vara en del i att tillgodose våra kunder med maskiner och system för träförädling. Tillsammans med våra produkter levererar vi kvalificerade tjänster såsom projektering, teknisk support, installation, utbildning samt service.