AkzoNobel – Ett världsledande färgföretag med fokus på hållbar utveckling

AkzoNobel är ett ledande globalt färgföretag och en stor producent av specialkemikalier och limsystem. Med expertis utvecklad under århundraden förser vi företag och konsumenter världen över med innovativa produkter skapade för att möta ökande krav i en snabbt föränderlig värld. Vi är 47 000 medarbetare, verksamma i cirka 80 länder och har vårt huvudkontor i Amsterdam, Nederländerna. Bland våra välkända varumärken finns Eka, International, Interpon, Nordsjö och Sikkens. Vi rankas återkommande som ledande inom hållbar utveckling och drivs av att förbättra människors livskvalitet och skapa levande städer. 

Tekniksprånget ger oss chansen att visa upp de spännande yrken och framtidsmöjligheter som finns hos oss. Vi vill visa den kreativitet som finns i ett företag som är världsledande inom många fält och vars medarbetare driver nya idéer till nya höjder. Dessutom vill vi gärna knyta kontakt med unga, drivna människor som vill hjälpa oss att utveckla framtidens idéer.

På AkzoNobel hittar du en unik arbetsplats med en skiftande blandning personligheter och expertis. Våra medarbetare är kunniga, kreativa och entusiastiska och det återspeglas i en stämning där man uppmuntras att uppnå sin fulla potential – oavsett var i verksamheten man befinner sig. Hoppas att du blir nyfiken och vill ta reda på mer om vad t.ex. en processingenjör, en kemist, en driftoperatör, en laboratorieingenjör eller en produktspecialist faktiskt gör på jobbet.

AkzoNobel