Veolia – Världsledande inom optimerad resurshantering

Veolia är en världsledande leverantör inom resursoptimering, som utformar och tillhandahåller lösningar som bidrar till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Vi erbjuder hög kompetens inom energi, vatten, återvinning och underhåll, och hjälper våra kunder inom industri och offentlig sektor att hantera, optimera och göra det bästa av sina resurser, för att främja övergången till en mer cirkulär ekonomi.

Veolia är verksamt i 48 länder med 169 000 medarbetare. I Norden är vi etablerade i Sverige, Norge och Finland med över 1 400 medarbetare och en omsättning på cirka 3,7 miljarder kronor.

Som tekniksprångare på Veolia kommer du att bli en del av en driven organisation där du kan utveckla ditt kreativa och analytiska tänkande. Du kommer att få möjlighet att medverka i flera olika projekt och bekanta dig med olika yrkesroller som alla kräver noggrannhet och engagemang. Exempel på arbetsuppgifter kan vara faktainsamling, analyser, sammanställningar och tekniska utredningar inom områdena energi, vatten, återvinning och underhåll.

Med Tekniksprånget vill vi attrahera och entusiasmera dig som vill få en utmaning, och ta Veolia vidare till ännu större framgångar.