Telia Company – Digital teknik i världsklass

Vi är Telia Company, den nya generationens telekomföretag. Våra 21 000 duktiga kollegor möter miljontals kunder varje dag i världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekombranschen och föra världen närmare våra kunder. Vårt huvudkontor ligger mitt i teknik- och innovationshjärtat Stockholm.

Vi vill visa den kreativitet som finns i ett företag som är den nya generationens telekomföretag. Dessutom vill vi gärna knyta kontakt med unga, drivna människor som vill hjälpa oss att utveckla framtidens idéer. Mångfald berikar vår affärsverksamhet och vår kultur. Det skapar dynamik i våra kundmöten, vårt arbetssätt och innovativa team. Vi tycker det blir roligare att arbeta om vi alla är olika!

Vad får man göra som praktikant hos Telia Company?

Som praktikant på Telia Company får du chansen att arbeta med den senaste tekniken för samhället som byggs imorgon. Telia Company:s verksamhet spänner över hela jorden.

Vi sammanför företag, individer, familjer och samhällen via fasta och mobila kommunikationstjänster. Våra tjänster har en positiv påverkan på social, ekonomisk och miljömässig utveckling och banar väg för ett samhälle där alla kan ta del av digitaliseringen.

Du kommer att lära känna och lära av erfarna medarbetare inom koncernen. Dessutom får du en värdefull inblick i några av Telia Company:s verksamheter och förmånen att arbeta med några av våra projekt, produkter eller tjänster. Vi arbetar i ett ekosystem av mindre nystartade företag och större tjänsteleverantörer. Tillsammans lägger vi grunden för kreativitet, tillväxt och förändring.

Hoppas att du blir nyfiken och vill ta reda på mer om vad t.ex. en IT-säkerhetsspecialist, en UX:are, en testledare, en utvecklare eller en produktspecialist faktiskt gör på jobbet.

Välkommen till oss!