CPAC Systems – Välkommen till vår värld

CPAC Systems utvecklar framtidens produkter inom automation, styrning, X-by-wiresystems, HMI, hybridutveckling, connectivity/telematik och vi gör det på vårt sätt. Att vi vågar vara annorlunda innebär att vi hittar andra lösningar som gör livet lättare för användaren av våra produkter. För lastbilschauffören, grävmaskinisten och asfaltsläggaren. För busschauffören, sopbilsåkaren och båtägaren. På vårt kontor föds idéer som blir till verklighet, vi är ingenjörer som älskar vårt jobb och som har en gemensam vision om att göra saker lite snabbare, lite bättre och framför allt lite annorlunda. Vi är stolta över vår kultur, att vi är inkluderande, att vi ger varandra ansvar och en möjlighet att växa även på ett personligt plan. Att vi har kul ihop. Både när vi utvecklar, testar och lanserar våra produkter och när vi kör ett svettigt pass på gymmet.

Vi på CPAC har ett nära samarbete med Chalmers och tar in ett stort antal studenter som jobbar extra både under terminen, sommaren och gör sitt examensarbete hos oss. Därutöver är vi engagerade i Tekniksprånget och tar varje termin in ett nytt gäng teknikintresserade ungdomar som kan bidra med ett kreativt ungt sinne och samtidigt lära sig mer om teknik.

Det här vill vi att du ska göra

Som tekniksprångare hos oss kommer du att få chansen att jobba med affärsutveckling och/eller teknisk utveckling. Vi skräddarsyr din roll efter både din bakgrund och dina ambitioner och arbetsuppgifterna kan handla om allt ifrån marknadsundersökningar, produktkrav, hård- och mjukvaruutveckling eller testning. Du får en mentor från start som ser till att du snabbt kommer in i arbetsuppgifterna och kan lära dig så mycket som möjligt under terminens gång.

Emilia Leek, tekniksprångare på CPAC 2017:
”Min tid som tekniksprångare är något som jag alltid kommer att minnas! Jag fick chansen att komma till ett underbart företag och fick så otroligt mycket kunskap som jag kommer att ha med mig framöver. Det roligaste var att vi tekniksprångare fick ta så mycket ansvar. Arbetsuppgifter som jag aldrig trodde att jag skulle klara av, klarade jag. Jag fick verkligen pröva på teknikvärlden på riktigt. Min tid på CPAC fick mig att bli mer säker på att jag vill gå en ingenjörsutbildning och tanken är att jag redan till hösten skall börja studera. Jag har nu sökt in och är supertaggad på att börja plugga till ingenjör.”

Det här är du

Du är nyfiken som person och har ett brinnande intresse för teknik och vill gärna lära dig mer om hur man faktiskt jobbar på ett produktbolag. Vidare trivs du med att jobba i team och du gillar att ta ansvar. CPAC är ett internationellt företag och givetvis är du trygg med att formulera dig både på svenska och engelska.
I vår värld rekryterar vi personligheter. Känner du att det här är något för dig vill vi gärna veta vem du är så skicka din ansökan nu.