Sandvik – Högteknologisk verkstadskoncern med världen som arbetsfält

Sandvik är en högteknologisk och global industrikoncern som erbjuder produkter och tjänster som förbättrar kundernas produktivitet, lönsamhet och säkerhet. Vi har världsledande positioner inom utvalda områden – verktyg och verktygssystem för skärande metallbearbetning; maskiner och verktyg, tjänster och tekniska lösningar för gruv- och anläggningsindustrin; produkter i avancerade rostfria stål och speciallegeringar samt produkter för industriell värmning. Koncernen hade 2017 omkring 43 000 anställda och en försäljning på cirka 91 miljarder SEK i över 150 länder i kvarvarande verksamheter.

Sandviks verksamhet baseras på unik kompetens inom materialteknik och omfattande kunnande om kundernas processer. Vi är alltid intresserade av duktiga och inspirerande människor till vårt företag. För dig som väljer att vidareutbilda dig inom teknik är möjligheterna på Sandvik oändliga. Du kan t ex jobba som materialspecialist, automationsingenjör, förändringsledare, inköpare, konstruktör, logistiker, processutvecklare, produktionsledare, projektledare, energisystemingenjör, systemutvecklare eller utvecklingsingenjör. För att bara nämna några av våra roller.

Med Tekniksprånget vill vi på Sandvik visa vad vi erbjuder våra nuvarande och kommande medarbetare. För oss är det oerhört viktigt att matcha in unga människor med driv och engagemang i vår verksamhet. Vi ser hur detta är en förutsättning för att möta behovet av kompetens inför framtiden. Genom att delta i Tekniksprånget får vi även tillgång till vad du som kommande potentiell medarbetare efterfrågar hos kommande arbetsgivare. Detta skapar oändliga möjligheter för oss som företag i vårt arbete för att rekrytera rätt kompetens och ger oss förutsättningar att fortsätta vara ett framgångsrikt företag.

Som Tekniksprångare inom Sandvikkoncernen får du kontakt med en rad olika yrkeskategorier, insyn i Sandvikkoncernen och våra olika kärnkompetenser. Sandviks kärnvärden Customer Focus, Fair Play, Innovation och Passion to win är ledande för hur vi agerar och arbetar internt. Vi söker dig som är initiativrik, visar på engagemang och är målinriktad. Har du intresse och erfarenhet av CAD får du gärna nämna detta i din ansökan.

Välkommen in med din ansökan!