Ericsson – Vill du vara med på vår resa mot det uppkopplade samhället?

Visste du att 40% av världens mobiltrafik går via Ericssons nätverk? 1 miljard användare per dag kopplar upp sig genom våra nätverk för att kommunicera, dela information, bilder, eller titta på Netflix. Genom vår teknologi skapar vi möjligheter till en mer uppkopplad värld, en vision vi kallar The Networked Society. Vi är ett globalt bolag med verksamhet i mer än 180 länder och huvudkontoret ligger i Stockholm.

Ericssons kärnverksamhet är Radio och nätverksprodukter. Under de senaste 15 åren har verksamheten utvecklats från fokus på hårdvara till ett allt större fokus på mjukvara och tjänster som idag utgör 70% av vår försäljning. Förutom möjligheter inom Radio erbjuder vi även positioner inom områden såsom IP-nät och molnteknik, supportsystem och TV & Media.

På Ericsson kan vi erbjuda dig som är tekniskt intresserad en unik möjlighet att få inblick i vårt arbete med den senaste teknologin. Här arbetar många av världens absoluta experter inom telekom. Bland våra medarbetare finns ett enormt kunnande och en stor vilja att dela med sig av sin kompetens. Vi värdesätter ny kunskap och satsar därför mycket på juniora tjänster såsom tekniksprånget, sommarjobb och ex-jobb. Hos oss finns det därför stora chanser till gemenskap med andra i liknande roller samt framtida utvecklingsmöjligheter.

Vi letar efter kreativa personer med god problemlösnings- och analytisk förmåga som uppskattar att jobba i grupp. Dessutom ser vi gärna att du som söker har en stark nyfikenhet för teknologi. Har du erfarenhet av programmering får du gärna nämna det i din ansökan, det är dock inget krav. Hos oss kommer du få chansen att arbeta med erfarna ingenjörer samt få inblick i hur vardagen ser ut hos oss. På Ericsson värdesätter vi varandras olikheter och vill återspegla den mångfald som finns i samhället.