Upprop för Tekniksprånget på Malmö Borgarskola

Malmö BorgarskolaFredagen den 11:e april samlade Tekniksprånget till möte på Malmö Borgarskola för att prata om framtiden tillsammans med företagare och representanter från offentlig sektor. Först ut var Dan Olofsson, entreprenör och företagsledare, som pratade om behovet av teknisk kompetens, nu och i framtiden.

Liselotte Andersson, employer branding-ansvarig på E.ON, talade engagerat om hur de arbetar med ämnet samt delade med sig av sina erfarenhet av att ta emot praktikanter från Tekniksprånget. Även landshövdingen Margareta Pålsson och LTH:s Per Warfvinge berättade om sina tankar kring frågan.

Slutligen delade Victoria Källberg, fd ”tekniksprångare” och idag student på KTH, med sig av sina erfarenheter från sin praktikperioden på NCC.

Nästa gång samlas vi i Umeå den 7 maj på Dragonskolan.