Vi ska bygga världens mest resurseffektiva region. Och vill gärna att du hjälper oss!

Vi har bestämt oss för att bygga världens mest resurseffektiva region. Det är vår vision. Genom att tänka nytt och vara nyfikna utvecklar vi ständigt nya smarta lösningar – för Linköping och framtiden. Visste du förresten att civil- och högskoleingenjörsstudenter på svenska universitet och högskolor rankar Tekniska verken topp fem i landet när det gäller att ta miljöansvar? Vi är otroligt stolta över det och arbetar hela tiden för att bli ännu bättre.

Tekniska verken jobbar med hållbar samhällsutveckling och erbjuder elnät, belysning, vatten, fjärrvärme, fjärrkyla, hantering av avfall, bredband, biogas, effektiva energilösningar och elhandel.

För dig som har en utbildning inom natur och teknik finns det många möjligheter till jobb hos oss i framtiden. Nu hoppas vi att du vill vara med i Tekniksprånget! Det ger dig spännande inblickar i olika ingenjörsyrken och hur vi på Tekniska verken jobbar för ett hållbart samhälle. Du kommer att få egna arbetsuppgifter och kanske även leda ett mindre projekt tillsammans med din handledare. Låter det lockande?

Våra kärnvärden är positiva, drivande och trovärdiga. De vägleder hur vi arbetar och agerar internt och externt. Känner du igen dig i dem och dessutom är social och målinriktad kan det vara just dig vi söker.

Med en praktikplats inom Tekniska verkens Tekniksprång får du en suverän möjlighet att lära känna olika tekniska yrken. Och förhoppningsvis en känsla för vad som kan passa dig i framtiden. Välkommen med din ansökan!