MKB Fastighets – Hos oss kan du göra skillnad i människors vardag

MKB Fastighets AB är Malmös största bostadsbolag med över 23 000 lägenheter och 1 100 kommersiella lokaler. Vi utvecklar och förvaltar boende med hyresrätt för alla som vill bo i Malmö. Vi vill erbjuda ett prisvärt och hållbart boende. För att lyckas med det bygger vi nya bostäder, underhåller våra hus och arbetar med sociala investeringar. MKB ägs av Malmö stad.

Vi ska vara ett föredöme för andra och för att kunna vara det behöver vi fler duktiga medarbetare som har intresse för att utveckla staden. Tekniksprånget hjälper oss att hitta just dig som kanske inte skulle sett eller tänkt på oss i vanliga fall.

Hos oss är du praktikant på vår avdelning som arbetar med underhållsfrågor och där kommer du bland annat att få arbeta tillsammans med projektledare, ingenjörer, ventilationssamordnare, kundkoordinator. Välkommen med din ansökan!