SEB – Nordens ledande företags- och investmentbank

Praktisera på SEB och hjälp oss bli ännu bättre på informationshantering

Om praktiken

Under din praktik hos oss får du möjlighet att arbeta med olika frågor kring vår informationshantering. Du jobbar på vår CIO avdelning som bland annat utvecklar och underhåller IT för alla affärsstödjande system. Exempel på arbetsuppgifter du kommer få prova under din praktik är projektledning, kravanalys och portföljadministration. Din praktik börjar med en introduktionsperiod för att ge dig en bra helhetsbild av SEB. När du sedan börjar jobba kommer du få en god förståelse för SEBs IT verksamhet, hur affär och IT kopplas ihop och de olika jobbmöjligheterna för dig som ingenjör.

Vi ser vi ett stort värde i att vara med på Tekniksprånget och få ny input, nytt tänk och bli utmanade i hur vi gör saker på SEB. Och vi vill såklart knyta kontakt för framtiden då vi har många spännande och utmanande jobb för ingenjörer hos oss!

Läs gärna mer om hur det är att jobba på SEB www.sebgroup.com/career

Vem söker vi?

Vi söker dig som gillar att egna initiativ och eget ansvar och drivs av att tänka nytt, och påverka. Du är nyfiken, flexibel och trivs jobba i ett team och att samarbeta med andra.

Välkommen med din ansökan

Inkludera gärna en video i din ansökan (möjlighet till detta finns i Tekniksprångets ansökningsportal), där du berättar om dig själv, dina intressen och annat som kan vara av värde för oss när vi ska anställa praktikanter.