ÅF – Praktik hos Sveriges näst bästa arbetsgivare*

För femte året i rad tar ÅF emot Tekniksprångare. Nu finns möjlighet att söka praktikplats hos en av Sveriges populäraste arbetsgivare! Här får du arbetslivserfarenhet samtidigt som du bygger ett värdefullt nätverk inför framtiden.

ÅF är ett ledande ingenjörs- och designföretag med 10 000 medarbetare inom områdena energi, infrastruktur, IT och industri. Vår bas finns i Europa, men vår verksamhet och kunder finns i hela världen. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vi tror att mångfald gör oss starkare och att våra starka team utmanar, stöttar och tar fram det bästa i oss.

*ÅF rankas, efter IKEA, i topp som en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare av företaget Universum 2017.

Vad får man göra som praktikant hos ÅF?

 

Genom Tekniksprånget får vi möjligheten att visa upp ÅF för dig som eventuell framtida medarbetare Under fyra månader får du prova på ingenjörsyrket hos ÅFs samhällsbyggare. Här löser våra tekniska installatörer för byggnader, väg- och  järnvägs experter, projektledare, vatten- och miljöspecialister och designers framtidens urbana utmaningar.

Som praktikant hos oss kommer du jobba i projekt som utvecklar morgondagens samhällen samtidigt som du får en bred inblick i vad en karriär som ingenjör innebär. Här blir du en resurs i en rad framtidsinriktade uppdrag inom de mest skiftande områden för både stora och små kunder. Hos oss får du tillgång till en ovärderlig kunskapsbank och en omfattande kollektiv kunskap. Med andra ord kommer du på ÅF att utveckla din kompetens både på djupet och på bredden.

På ÅF är vi hängivna och modiga lagspelare. Vi delar med oss av vår kunskap för att göra skillnad och vi drivs av vår nyfikenhet för att växa och lära oss mer. Vi uppmuntrar dig att göra det som du är bra på. Det är våra passionerade medarbetare som skapar ÅFs kreativa miljö där tankar och idéer får flöda fritt.