AFRY – Skapar hållbara lösningar för kommande generationer

AFRY är ett internationellt ingenjörs- och designföretag med 16 000 medarbetare inom områdena energi, industri och infrastruktur. Vi har vår bas i Europa och har kontor över hela världen, från Brasilien till Vietnam. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vi tror att mångfald gör oss starkare och att våra starka team utmanar, stöttar och tar fram det bästa i oss. 

AFRY rankas, tillsammans med företag såsom IKEA, Spotify och Volvo i topp som en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare av företaget Universum.

Vad får man göra som praktikant hos AFRY?

Som tekniksprångare hos oss på AFRY får du chansen att på ett internationellt företag testa på ingenjörsyrket i praktiken. Du får genom fyra månaders betald praktik en tydligare bild av vad en framtida karriär som ingenjör kan innebära och vad du tycker är spännande att arbeta inom.

Vi på AFRY söker dig som är nyfiken på att testa på ingenjörsyrket hos oss. Som praktikant kommer du jobba i projekt som utvecklar morgondagens samhällen samtidigt som du får en bred inblick i vad en framtida teknisk utbildning kan erbjuda för möjligheter. Med stöd av en mentor blir du en del av vårt team som arbetar med en rad framtidsinriktade uppdrag för både stora och små kunder. Hos oss får du tillgång till en ovärderlig kunskapsbank och inblick i ingenjörsyrket. Med andra ord kommer du på AFRY att utveckla din kompetens både på djupet och på bredden samtidigt som du knyter kontakter som är värdefulla för framtiden. Skriv gärna i ditt personliga brev om det är något speciellt område du är intresserad av att praktisera inom.

På AFRY är vi hängivna och modiga lagspelare. Vi delar med oss av vår kunskap för att göra skillnad och vi drivs av vår nyfikenhet för att växa och lära oss mer. Vi uppmuntrar dig att göra det som du är bra på. Det är våra passionerade medarbetare som skapar AFRYs kreativa miljö där tankar och idéer får flöda fritt.

Vi ser fram emot din ansökan!