Idag lanserar vi Tekniksprångets app!

bild 3jjid

Under våren 2014 fick vi på Tekniksprånget ett mail från praktikanterna på IBM angående en idé de hade för en app till oss. Efter ett första möte insåg vi att det var ett projekt vi var tvungna att realisera. Därför tillbringade vi sommaren tillsammans med tre praktikanter på IBM, Katarina, Louise och Daniel för att göra verklighet av idén och nu kan vi äntligen officiellt lansera Tekniksprångets app.

Syftet med appen är att göra det lättare att hitta information om Tekniksprånget. Med över 170 deltagande arbetsgivare blir det lättare för ungdomar som vill söka till tekniksprånget att navigera bland alla de fantastiska kommuner, företag, landstig och organisationer som är med och stöttar projektet. Läs intervjun med Katarina, Louise och Daniel här.