NCC får toppbetyg från de kvinnliga praktikanterna

Både Linnéa och Victoria gjorde sin praktik på NCC i Helsingborg. Victoria har sedan dess hunnit börja plugga till ingenjör. Hon menar att ”praktiken öppnade mina ögon för hur arbetslivet ser ut och vad en ingenjör egentligen gör. Nu känner jag mig säker på att det är det här jag vill.”

Linnéa sökte praktik på NCC för att ”NCC lockade mest helt enkelt. Jag har alltid varit intresserad av byggbranschen så det var ett lätt val. På NCC har de dessutom en rad olika satsningar för praktikanter, traineer och så vidare vilket jag tycker sänder ut en oerhört positiv signal till oss unga. Det ger en bra bild av företaget tycker jag och det känns också som ett företag som man vågar ge sig in och jobba på, även som ung.”

Behöver vi säga mer? Sök Tekniksprångets praktik på NCC.

Vickan

Victoria gjorde praktik på NCC i Helsingborg.