Tekniksprångets praktikanter levererar på konsultbolagen

Laura Ludtke bw 300Laura Lüdtke är handledare på The Boston Consulting Group (BCG) och menar på att Tekniksprångets praktikanter bidrar till organisationen och uppfattas positivt på arbetsplatsen. Med rätt handledning blir praktikanterna en stor resurs hos arbetsgivaren.

”Det är väldigt stimulerande att få se den resa som våra praktikanter gör hos oss och se hur de växer genom sin kanske första riktiga kontakt med arbetslivet. Sedan märker jag också hur värdefulla Tekniksprångarna är för vår organisation. Nu när jag precis presenterat den nya kullen märker jag hur hela kontoret skiner upp när de kommer och hälsar, vilket är ett bevis på att tidigare Tekniksprångare varit uppskattade medarbetare under sin tid här.” Laura Lüdtke  Läs hela intervjun här.