IV Produkt – Innovation som sparar energi!

Vill du arbeta på ett innovativt miljöföretag med hög utvecklingstakt? Är du en pålitlig och engagerad person som vill arbeta i ett långsiktigt och värdeskapande företag?
Då kan IV Produkt vara rätt företag för dig.

IV Produkt utvecklar, tillverkar och säljer miljö- och energieffektiva luftbehandlingsaggregat som skapar bra inomhusklimat och sparar energi.
Vårt huvudkontor finns i småländska Växjö men vi har också flera dotterbolag i Europa. Vi sysselsätter ca 330 medarbetare inom teknik, försäljning, produktion, ekonomi och administration och omsätter drygt 700 miljoner.

IV Produkt är i en bransch som förväntar sig en tillväxt på 100 % till år 2025. Med andra ord finns det goda jobbmöjligheter för duktiga ingenjörer inom detta område och vi på IV Produkt vill skapa möjligheten att få en inblick i ett yrke som det kommer att finnas stor efterfrågan på i framtiden.

Vi har vuxit kraftigt de senaste åren och är alltid intresserade av kompetenta och engagerade medarbetare. Som marknadsledande utvecklare och tillverkare av luftbehandlingsaggregat erbjuder vi varierande och utvecklande arbetsuppgifter och våra medarbetare bidrar dagligen till att spara på jordens resurser. Genom att vara med i Tekniksprånget får vi möjligheten att visa upp oss som en attraktiv framtida arbetsplats för en blivande ingenjör.

Som praktikant hos oss kommer du främst att arbeta med att ta fram tekniskt produktionsunderlag till en av våra avdelningar i produktionen som växer och utvecklas i hög takt. Underlaget du är med och tar fram kommer att användas av personalen som monterar styrtekniska elinstallationer som installeras i våra luftbehandlingsaggregat.

Dina främsta arbetsuppgifter är att:

  •  kartlägga befintliga styrfunktioner i olika produkter
  •  skapa tillhörande dokumentation med text och bild i vårt dokumentationssystem

För att ge dig rätt kunskaper för dessa arbetsuppgifter kommer du efter en introduktion på företaget få praktisera på elavdelningen där du får montera olika styrfunktioner i våra luftbehandlingsaggregat.

Under din praktik kommer du främst handledas av personal från vår tekniska styravdelning men också få support och stöttning av personal från vår elavdelning och avdelningen för Teknisk dokumentation.

Uppdraget kräver inga specifika förkunskaper men för att lyckas med uppdraget behöver du vara nyfiken på teknik, gilla att lära dig nya saker och ha ett stort personligt engagemang.

För rätt person kan det finnas möjligheter att ha fortsatt kontakt och utbyte även efter praktikens slut.

Välkommen med din ansökan till oss idag!