GKN Aerospace – Specialister inom flygmotorer

Är du nyfiken på hur moderna flygmotorer fungerar? På GKN Aerospace arbetar vi med flygmotorer – men framförallt arbetar vi med människor över hela världen.  GKN Aerospace Engine Systems i Trollhättan ingår i GKN Aerospace, en av världens största oberoende leverantörer till flygindustrin.

Med drygt 2 000 anställda i Trollhättan är vi regionens största privata företag. GKN Aerospace har cirka 12 000 anställda på 35 platser i 9 länder. Totalt arbetar över 52 000 personer inom GKN-koncernen. GKN Aerospace i Trollhättan är i hög grad ett ingenjörsföretag, där ingenjörerna finns inom Rymd, Militärt och Civilt Flyg. Det är genom att ständigt utveckla våra teknologier som vi förblir attraktiva på marknaden. Företagets övergripande vision är att vara kundens val där fantastiska människor levererar motorteknologi och produkter av världsklass.

Ett team av specialister. En nästan omöjlig uppgift. Så ser vår vardag ut. Att arbeta som ingenjör är i nio fall av tio en lagsport där man samarbetar med människor – kollegor och leverantörer i olika tidszoner – som alla sitter med sin unika pusselbit för att åstadkomma en lösning som levererar det kunden behöver. Det kräver nyfikenhet, kreativitet, noggrannhet och en stor portion ”social skills”. I centrum av allt detta sitter våra Engineers inom både Design-, Manufacturing- och Quality.

Välkommen att ”pröva dina vingar” hos oss. Förhoppningsvis kan vi utmana din bild av vad det innebär att vara ingenjör.