GKN Aerospace – Specialister inom flygmotorer

Är du nyfiken på hur moderna flygmotorer fungerar? På GKN Aerospace tillverkas motorkomponenter till JAS 39 Gripen samt 90% av större, civila flygplan! I Trollhättan tillverkas även komponenter till Europeiska Rymdorganisationens raket Ariane. Globalt är vi en av världens största oberoende leverantörer till flygindustrin.

I Trollhättan är vi cirka 2 000 anställda, vilket gör oss till närområdets största privata företag. Den globala organisationen inom GKN Aerospace har 17 000 anställda på 48 platser i 14 länder. GKN Aerospace i Trollhättan är i hög grad ett ingenjörsföretag där mycket forskning och utveckling bedrivs inom Rymd, Militärt och Civilt Flyg. Det är genom att ständigt utveckla våra teknologier som vi förblir attraktiva på marknaden.

Att arbeta som ingenjör är i nio fall av tio en lagsport där man samarbetar med kollegor och leverantörer i olika tidszoner som alla sitter med sin unika pusselbit för att åstadkomma en lösning som levererar det kunden behöver. Det kräver nyfikenhet, kreativitet, noggrannhet och en stor portion social skills. Våra medarbetare är specialister inom sina ämnen och bidrar till att leverera lättare, smartare och grönare teknologi, varje dag.

Välkommen att ”pröva dina vingar” hos oss. Förhoppningsvis kan vi utmana din bild av vad det innebär att vara ingenjör.