Värmlandstrafik – Vi transporterar värmlänningar

Värmlandstrafik organiserar kollektivtrafiken i Värmlands län. Företaget sköter både regiontrafik och tätortstrafiken i Arvika, Säffle och Kristinehamn. Vi har några av de nöjdaste resenärerna i Sverige och det är vi väldigt stolta över!

Vårt mål är att värmlänningar ska kunna få rätt information om rätt transport, allt med ett tydligt miljötänk. Vi vill uppmuntra värmlänningar att ta bussen eller tåget genom att erbjuda så bra kollektivtrafik som vi bara kan och värnar på så sätt om miljön på ett konkret och effektivt sätt.

Hos oss finns det många möjligheter för en ingenjör. Som praktikant kan du få arbeta med allt från trafikplanering till IT och brinner du för att underlätta för människor att göra hållbar val är detta den rätta praktikplatsen för dig!

Vi söker Tekniksprångare som vill hjälpa Värmlandstrafik att bli ett ännu mer hållbart företag.

Kollektivtrafiken är en del av samhällsbygget där du som tekniksprångare kan bidra tillsammans med oss i att påverka samhällets utveckling till mer hållbara strukturer för framtida generationer.

Vi letar efter tekniksprångare som vill vara med och vidareutveckla vår trafikstörningsinformation för att göra våra kunder ännu nöjdare. Arbetet handlar om att samordna information från olika system, utveckla nya arbetssätt och att delta i pilotprojekt när nya system och arbetssätt ska lanseras.

Vi vill också att du är med och vidareutvecklar vårt hållbarhetsarbete. Arbetet handlar både om att använda data om vårt hållbarhetsarbete på ett bättre sätt men även att ta fram förslag på nya arbetssätt.