Quintus Technologies – Från världens första syntetiskt tillverkade diamant till flyg- och fordonsindustrin

Quintus Technologies leder utvecklingen inom högtryckstekniken och är ett Västeråsbaserat företag med global verksamhet och försäljning. Vi är ca 110 medarbetare vid huvudkontoret i Västerås med ytterligare ca 50 medarbetare i USA, Kina, Tyskland mm. Tillämpningen innefattar plåtformning inom flyg-, rymd- och fordonsindustrin, isostatisk pressning av avancerade material för flyg-, verktygs- och medicinindustrin. Vi tillverkar tillförlitliga och säkra varm- och kallisostat-pressar samt världens mest kraftfulla pressar för Flexformning av plåt.

Vi är ett företag baserat på drivna medarbetare, avancerad teknik samt forskning inom högtrycksapplikationer varför det är viktigt för oss att aktivt arbeta med utveckling av våra medarbetare likaväl som vi vill attrahera fler till industrin, gärna genom Tekniksprånget.

Hos oss får du arbeta i en internationell miljö, du får varierande arbetsuppgifter och en god inblick i företagets verksamhet. Du får främst arbeta med mekanisk konstruktion i 3D CAD, men även prova på produktutveckling och montering.