Ellagro – Sveriges främsta tillverkningspartner

Vill du jobba i ett snabbfotat bolag med engagerade kollegor? Ellagro är ett företag som har funnits i över 60 år, men som ändå är nystartat. Genom en sammanslagning av Plåtspecialisten i Örebro och Lundbergs Plåt i Västerås har vi nu bildat Ellagro.

Vi har samlat decennier av teknik- och produktionsexpertis för att skapa Sveriges främsta tillverkningspartner av kompletta produkter och detaljer. Ellagro har 70 anställda och vi finns i Västerås och Örebro i Sverige.

På Ellagro tillverkar vi både kompletta produkter och detaljer till teknikkunden på en global marknad. Det gör att du får många möjligheter, både för din karriär och för din personliga utveckling hos oss. Du kommer också få jobba med teknik som verkligen ligger i världens absoluta framkant.

Vi på Ellagro satsar på att attrahera och behålla engagerade och kompetenta människor. Vi ser Tekniksprånget som ett utmärkt möjlighet att visa upp vilka olika spännande och utvecklande arbetsuppgifter som finns hos oss. Vår förhoppnings är att Du i framtiden ska vilja arbeta hos oss på Ellagro för att tillsammans utveckla framtidens teknik.

Som praktikant på Ellagro får du chansen att arbeta nära teknikutvecklingen. Du kommer bland annat att få prova på att arbeta med spännande utvecklingsprojekt, vara med och styra våra maskiner som svetsrobotar och laserskärmaskiner och arbeta i 3D miljö nära vår teknikutveckling.

Vi tar ansvar för vår verksamhet ur ett miljöperspektiv, för den omkringliggande miljön, våra kunder och vår personal. Vi arbetar ofta projektdrivet för att vara ledande inom både kvalitet och miljö och har därför nyligen gjort satsningar på 100 procent grön elektricitet.

Välkommen att söka praktikplats på Ellagro!