AnVa Components – Vill du arbeta mot bilindustrin?

AnVa Components är en global leverantör till fordons-, verkstads- och gruvindustrin. Tillverkningsområdet är högkvalificerade produkter i legerat och rostfritt stål. Totalt är vi ca 70 medarbetare och omsätter ca 150 MSEK.

Vi har en effektiv kundfokuserad organisation med över 30 års erfarenhet av att tillgodose bilindustrins krav. Vår produktion utgörs av olika typer av precisionsbearbetning med effektiva metoder genom modern maskinell utrustning och välutvecklad automation. Vi sysslar med allt från standardisering, konstruktion och maskinbearbetning till värmebehandling och ytbehandling. Vi förfogar över kraftfulla resurser i form av moderna bearbetningsmaskiner, specialanpassade produktionslinjer och verktyg för optimal produktionsstyrning.

Som praktikant på AnVa Components kommer du att få prova på att jobba inom produktberedning och produktionsteknik. Det innebär att du blir en i laget i vårt produktionstekniska team. Vi jobbar dagligen med att hitta på nya smarta lösningar för att förbättra kvalitet på våra produkter och produktionseffektivitet i vår tillverkning. Jobbet är stimulerande för den som tycker om att lösa olika typer av tekniska problem. Vi jobbar mycket med automatiserade lösningar så du får en bra möjlighet att lära av de som har stor erfarenhet inom robotautomation och modern produktionsteknik.