Elektromontage – Ingenjörspraktik på äkta teknikföretag

Elektromontage är ett elteknikföretag som arbetar inom fyra olika verksamhetsområden: Industriautomation, Marin automation, Ställverk och Service. Fyra områden som omges av erfarna och drivna medarbetare som arbetar med kunder inom kraftgenerering och maskintillverkning.

Vi arbetar med att utveckla/konstruera, bygga, programmera och leverera automations- och kraftutrustningssystem, så att våra kunder till exempel kan effektivisera sin energiförbrukning. Vår stora erfarenhet inom ställverk har lett till att vi är det enda företaget i Sverige som är licensierade att bygga Siemens lågspänningsställverk.

En stor del av våra framtidsdrömmar som teknikföretag bygger på att vi får fler duktiga unga ingenjörer som kan vara med och utveckla vår verksamhet.  Vi erbjuder en praktikplats hos oss, så att du kan få uppleva hur det är att vara i ingenjör i ett teknikföretag med mer eller mindre alla nödvändiga funktioner inom samma företag.

Som praktikant vill vi att du har ett teknikintresse och är nyfiken på nya lösningar. Hos oss kommer du att ha varierande uppgifter som du kommer överens om med din handledare hos oss.

Välkommen till Elektromontage