Sandvikenhus – Rustar och bygger för framtidens Sandviken

Vill du jobba med bygg, förvaltning eller smarta energilösningar för framtiden? Då ska du söka praktik hos Sandvikenhus! Sandvikenhus erbjuder attraktiva bostäder och lokaler med hög service. Vi planerar och projektleder byggnationer samt förvärvar, förvaltar och säljer fastigheter och mark.

Våra hus och fastigheter har sett flera generationer Sandvikenbor växa upp. När vi förändrar och bygger nytt, är det för att skapa ett levande Sandviken med bostadsmiljöer som ska vara attraktiva i många år framåt. De bostäder vi förvaltar och planerar idag, ska om ytterligare 50 år fortfarande vara en del av ett attraktivt Sandviken. Vi rustar och bygger för framtidens trygga och hållbara hem och vi bidrar till en positiv utveckling och tillväxt i Sandvikens kommun. Kunskap, framtid och hållbarhet är viktiga värdeord för vår organisation och nu söker vi dig som vill vara del av detta!

Väljer du att praktisera hos oss på Sandvikenhus så får du bland annat arbeta med frågor inom bygg och fastighetsförvaltning eller energioptimering, exempelvis ”Hur kan vi på Sandvikenhus skapa energieffektiva lösningar för dagens och framtidens bostäder?” Vi söker därför dig som har ett genuint intresse för fastigheter samt miljö- och energifrågor. Som person ser vi gärna att du är samhällsintresserad, nyfiken, driven, gillar att arbeta självständigt såväl som i grupp.

Välkommen med din ansökan!