Mora kommun – Gör skillnad i Mora kommun

Har du anknytning till Mora och vill arbeta med Sveriges viktigaste jobb? Mora kommun söker dig som vill ha ett meningsfullt arbete, där din arbetsinsats gör skillnad. Mora kommun är med cirka 20 000 invånare centrum för utvecklingen av hela norra Dalarna. Här, vid Siljans norra strand, ligger centrum för näringsliv, handel, turism och infrastruktur. Alla vi som arbetar i Mora kommun driver ett spännande arbete att ytterligare flytta fram Moras redan starka position.

Som praktikant hos oss kommer du att arbeta på Tekniska förvaltningen med olika projekt.

Stadsnät: Mora kommun driftsätter och ansvarar för ett modernt fibernät som sträcker sig över hela vår kommun med över 45 mil fiber. Som praktikant kommer du att ingå i våra projekt och frågeställningar gällande den fortsatta utvecklingen av kommunens nät.

Inventering av förvaltningens utrustning, anläggningar och objekt med upprättande av planer för bl.a. kommunens lekplatser och parkeringar: Kommunen driver en mängd olika investeringsprojekt med varierande storlek och karaktär där man projekterar, upphandlar, bygger och driftsätter. Som praktikant kommer du få vara med och utveckla vår kommun till en trivsam och hållbar plats.

Vi söker dig som är särskilt intresserad av samhällsfrågor och teknik. Hälsa och utveckling är viktiga inslag i vår personalpolicy. Som medarbetare hos oss delar du vår värdegrund. Den tar avstamp i ett positivt förhållningssätt och eget ansvar – alltid med medborgaren i fokus.