Mölndal Energi – Nära och enkelt med passion för miljön

Vi är det lokala energiföretaget som ser kundernas behov. Mölndal Energi erbjuder el, fjärrvärme och entreprenadtjänster till privatpersoner och företag. På Mölndal Energi försöker vi vara lite ärligare och lite mer jordnära än våra konkurrenter, vi vet att vi har ett stort ansvar som energiföretag och vi tar det på största allvar. Vår ambition är att miljö ska stå högt på dagordningen och att miljöarbetet ska vara en naturlig del i företagets alla processer. Det är viktigt för oss att kunna erbjuda bra produkter och att vägleda våra kunder till att i sin tur göra bra val, det ska vara lätt att göra rätt! 

Vår kultur bygger på omtanke om våra kunder och medarbetare. Vi har en lokal anknytning och våra kunder ska uppleva lyhördhet, respekt och engagemang från oss. Vår avgörande konkurrensfaktor är alla som arbetar hos oss. Nyckeln till framgång är kompetenta och engagerande medarbetare som känner ansvar för sitt arbete och för företaget.

Som praktikant hos oss kommer du framförallt att få vara med och se vad man gör på ett Energiföretag – det handlar om att bygga fjärrvärmeledningar, elnätsstationer, dra signalnät mm. Du kommer att få lära dig att arbeta i våra dokumentationsverktyg för både fjärrvärme, elnät och signalnät. Du kommer att få följa ett projekt från beredning till färdigt resultat och delta i de arbetsuppgifter som våra ordinarie medarbetare arbetar med. Vi ska också försöka anpassa oss till dig om du har något specifikt önskemål inom energiområdet.

Välkommen med din ansökan!