Svenska Retursystem – Vill du vara med oss och bidra till att göra framtiden mer hållbar?

Att handla fräsch mat och andra varor är en självklarhet för oss i Sverige. Det är därför vi på Svenska Retursystem finns. Du känner igen oss på lådan eller pallen – men vi är mycket mer än så. I 20 år har vi varit den osynliga men viktiga länken mellan producenter, grossister, butiker och restauranger. Vårt retursystem sover aldrig. Året om, varje dygn, levererar vi drygt 500 000 lådor och pallar ut till våra kunder runt om i hela Sverige.

Hjärtat i vår verksamhet är ett snillrikt retursystem med lätta, tåliga och ergonomiska lådor och pallar. De bokas enkelt på nätet, skickas ut till producenten eller grossisten, packas och transporteras till butiken eller restaurangen. De tomma lådorna rengörs sedan i någon av våra tvättanläggningar för att sedan gå ut till producenten igen. Och så fortsätter det – om och om igen. Inget går till spillo och allt återanvänds. Vi brinner för det vi gör och vi jobbar hela tiden för att bli ännu bättre

Hur jobbar vi?

För oss på Svenska Retursystem genomsyrar våra tre värdeord enkelt, effektivt och hållbarhet vårt dagliga arbete och vår syn på samarbetspartners och kunder. Ända sedan företaget och retursystemet grundades har våra ledord styrt oss mot våra mål.

Som praktikant hos oss arbetar du med logistik och it. Vi ser gärna att du är självgående, har ett intresse för miljö och att du är en problemlösare. Till våren söker vi praktikanter till vår anläggning i Mölnlycke.

Välkommen in med din ansökan!