Malte Månson – Försäljning, service och eftermarknad för industrimotorer

Malte Månson AB har den exklusiva distributionsrätten för industrimotorfabrikaten Perkins, Kubota, Kohler och Lombardini. Vi har nyförsäljning, bytesmotorer, komplett eftermarknadssortiment och service att erbjuda våra kunder. Vi är även ett känt dieselcenter samt har batteriförsäljning av kända märken. Har du ett genuint teknik- och motorintresse och skulle vilja arbeta med kända varumärken som Perkins och Kubota? Då ska du söka till Malte Månson AB!

Med erfarenhet av motorer sedan 1918 har Malte Månson AB varit med sedan bilismens gryning. Vi innehar stor kompetens kring industrimotorer men arbetar alltid med miljön i åtanke. När erfarenhet och tradition möter ny teknik och kunskap blir effekterna ofta dynamiska, vilket är en viktig orsak till våra framgångar. Vårt breda produktprogram omfattar allt ifrån dieselmotorer för industriellt och marint bruk till ett omfattande eftermarknadsprogram. Eftersom miljö är ett ledord i allt som vi gör har vi i konceptet ”Motor & Miljöteknik” ett antal specialistområden för att uppgradera förbränningsmotorer till ”Ny Ren Kraft”.

När du gör praktik hos oss kommer du att få en bred inblick i allt som vi sysslar med. Du kommer både att få arbeta med våra olika projekt i kontorsmiljö men också praktiskt i vår verkstad. Vi söker dig som har ett genuint teknik- och motorintresse, nyfikenhet, driv, gärna arbetar självständigt samt är flexibel och ordningsam. Har du ett intresse för miljö så värdesätter vi det högt.

Välkommen till oss med din ansökan!