Härjedalen kommun – Vill du ha ett varierat arbete där du får jobba med teknik och samhällsfrågor?

Då är du den vi söker! I Härliga Härjedalen finns livskraft, äkthet och närhet. Här arbetar cirka 1000 personer och vår organisation präglas av ett starkt engagemang för viktiga samhällsuppgifter.

Härjedalen är en attraktiv kommun där det är lätt att leva. Vår värdegrund visar vad vi står för:

Jag är här för de som bor, verkar i eller besöker Härjedalens kommun
Vi är här för medborgarna, och har medborgarfokus/kundfokus i allt vi gör. Alla som har kontakt med oss ska uppleva det goda mötet.

Jag har ett professionellt förhållningssätt och möter alla med respekt
Jag tar ansvar för min verksamhet och är professionell i mitt agerande. Vår värdegrund utgår från alla människors lika värde, därför bemöter jag alla med respekt.

Jag ser möjligheter och vill förbättra vår verksamhet
Vi vill göra skillnad i människors liv och jobbar ständigt med att utveckla och förbättra verksamheten och servicen. Vi har mod att pröva nya arbetssätt och idéer.

Härjedalen är en av Sveriges till ytan största kommuner. Huvudkontoret ligger i Sveg och väljer du att praktisera hos oss kommer du att få en bred inblick i våra tekniska områden samt en bild av vad ingenjörerna arbetar med inom vår organisation. Vi erbjuder arbeten som gör skillnad för medborgarna och som är en del i det gemensamma välfärdsarbetet.

Som praktikant inom Härjedalens kommun kommer du att få arbeta inom samhällsbyggnadsförvaltningen eller miljö-och byggförvaltningen. Samhällsbyggnadsförvaltning består av gatuVA-avdelningen, renhållningsenheten, serviceenheten och flygplatsen i Sveg.

Vi söker därför dig som har ett genuint intresse för miljö-och byggfrågor, teknik-, hållbarhet- och samhällsfrågor. Utöver detta ser vi gärna att du är en positiv, kreativ, nyfiken person som gillar att arbeta självständigt såväl som i team.

Välkommen att bli en del av Härjedalen du också!