Mölndal stad – Var med och skapa välfärd i Mölndal

Söker du ett arbete där du själv får växa samtidigt som du bidrar till stadens utveckling? Där du har möjlighet att påverka och göra skillnad för såväl medborgare som företagare och föreningar?

Vi erbjuder dig en stimulerande praktik där du kan utvecklas och där vi tillsammans bidrar till att uppfylla stadens vision. Vår vision är att ”Mölndal är den hållbara staden där alla får chansen. Med mod och kreativitet förstärker vi Västsverige.” Mölndals stad har drygt 5000 medarbetare inom en mängd olika yrken som alla arbetar för att skapa välfärd för Mölndals 62 000 invånare och alla de människor som arbetar och verkar i staden. Vill du vara med?

Du kommer att få arbeta inom den tekniska förvaltningen med bland annat GIS (geografiska informationssystem), planering för parker, lekplatser, gator, belysning och mycket mer.

 

Välkommen med din ansökan!