Bufab – Med sikte på framtiden

På 40-talet var Bufab Lann en liten men gedigen svarvarverkstad. Sedan dess har vi vuxit i kunnande och storlek och formats till det vi är idag. Närmare hundra medarbetare i en ultramodern anläggning som levererar cirka 2 000 ton kvalitetskomponenter årligen till ledande företag runt om i världen. Vi tillverkar skräddarsydda komponenter genom effektiv skärande bearbetning i bland annat stål, mässing, rostfritt och aluminium. Hos oss tillverkas allt från prototyper till miljonserier.

Genom åren har vi lärt oss att vi lever i en värld som förändras, där en verksamhet måste kunna vara flexibel för att lyckas. För oss betyder det att se verksamheten precis som den är men också hur den skulle kunna vara. Vi tänker stort, agerar och förbättrar oss i lagom stora steg med kapade ställtider, nya verktyg och trimmad logistik. Engagemang skapar effektivitet Teknik är inte allt. Hur stor erfarenheten än är, så behöver kunskapsförråden fyllas med nytt. Vi är därför alltid på jakt efter nya duktiga och ambitiösa personer som vill fortsätta att stärka vårt företag.

Som praktikant hos oss kommer du bland annat att få arbeta med lean-verktyg och förbättringsarbeten. Dessutom kommer du att få bistå kvalitetsavdelningen med olika arbetsuppgifter och dokumentera instruktioner.

Bufab lann