Lycksele Kommun – Var med och gör Lycksele till Sveriges trevligaste stad

Som hjärtat i Västerbotten har Lycksele kommun en central roll i allt från bostadsfrågor till energi och infrastruktur. Förutom vår bredd av kunskap och arbetsområden har vi även lång erfarenhet inom samtliga verksamheter. Med människan i fokus arbetar vi aktivt för att göra Lycksele till Sveriges trevligaste stad!

Vill du förbättra Lycksele kommuns infrastruktur och miljö? Då kan du inte missa denna chans att söka en praktikplats till staden i Lappland! Som praktikant kommer du både att ingå i ett härligt gäng av medarbetare och ha en handledare som backar upp dig under dina fyra månader. Då ingenjörer finns inom alla områden hos Lycksele kommun kan du förvänta dig en spännande praktik med många insikter inom de olika arbetsområdena!