Då var vårens praktikant & handledare utsedda.

Handledare Robert på Västerbottens Läns Landsting och praktikant Elin på Halmstad Fastighets AB (HFAB) har blivit utsedda till vårens handledare och praktikant! 

Elins handledare motiverade hennes nominering med bland annat: ”Elin har på ett fantastiskt fint och naturligt sätt tagit sin plats i organisationen och blev snabbt en i ”gänget”. Elin har förtjänat och därigenom fått ett stort förtroende i de uppgifterna hon arbetat med. Vi behöver engagerade, positiva och kreativa ingenjör nu och i framtiden och vi ser en kommande stjärna i Elin.” Läs om Elin i Hallandsposten!

tekniksprång 4

Roberts praktikant, Pauline menar att ”med pedagogik och entusiasm för sitt yrke har han gjort mina fyra månader som tekniksprångare väldigt roliga och lärorika. Han har gett mig bra utmaningar och samtidigt varit ett utmärkt stöd!” 

Finare omdöme kan man väl knappast få. Grattis till er båda från alla oss på Tekniksprånget.