Infranord – Marknadens ledande järnvägsentreprenör

 

Gör en hållbar skillnad på riktigt

Bygg och underhåll järnväg för samhällets bästa tillsammans med Infranord.

I somras hjälpte 16 ungdomar oss att rusta upp järnvägen i Sverige. En av dessa var Tekniksprångaren Erik Kittel, 20 år. Erik bestämde sig för att ta en paus ifrån sina studier på KTH där han läste industriell teknik och hållbarhet för att få prova på att bygga infrastruktur för järnväg på Infranords anläggning i Årsta.

– Jag hade aldrig hört talas om Infranord tidigare och hade därför inga speciella förväntningar. Det blev en positiv överraskning och jag kom snabbt in i gänget. Alla var så trevliga och hjälpsamma. Min fadder, Jörgen Myrén, var stor del i detta. Han fanns där för mig och jag fick möjlighet att få vara med i flera olika sammanhang, allt från kundmöten till att arbeta ute i spår vilket har gett mig en bra bild av järnvägen berättar Erik som blev en av de 16 ungdomar som hjälpte till att rusta upp järnvägen i Sverige i somras.

Kompetensförsörjningen är avgörande för utvecklingen av framtidens järnväg. På Infranord öppnar vi därför upp vår verksamhet och välkomnar dig att provarbeta hos oss.

För att du ska trivas hos oss och ha de bästa förutsättningar är det bra om du är initiativrik, nyfiken och tar ansvar. Att arbeta inom järnväg är ett högt klassat säkerhetsarbete och oerhört viktigt för framtidens hållbara infrastruktur på järnväg.

Vi ger dig access till en framtidsbransch och en spännande resa hos oss.

Välkommen med din ansökan. Motivera gärna varför du är intresserad av Infranord och vad du skulle kunna bidra med.

Infranord – spåret till framtiden

Om Infranord

Infranord är Sveriges marknadsledande entreprenadföretag inom järnväg. Våra drygt 1900 medarbetare är vår viktigaste investering. Våra medarbetare ser till att vi jobbar säkert och professionellt och bidrar till en årlig omsättning på över 4 miljarder.