Höstens praktikant är utsedd

Erik Modin på Halebop har utsetts till hösten praktikant! Priset delades ut på kontoret i Sundsvall i fredags och utöver kollegor var även lokaltidningen på plats.

Erik nominerades av sin handledare Johan Olsson:
”Erik kom in till oss på Halebops affärsledning och blev redan första veckan som en i gänget och någon vi genast fick mycket förtroende för. Genom kloka iakttagelser och viljan att göra en positiv skillnad har han redan från första dagen skapat värde, och har fortsatt med det sedan dess.

Det är som handledare en oerhörd stolthet att vid flera tillfällen få höra från andra delar av organisationen att Erik verkligen tagit sin plats i sina egna projekt och imponerat stort i sina genomföranden. En framgångsfaktor för detta tror jag har varit hans nästintill omättliga nyfikenhet, hans engagemang och hans ständigt positiva inställning. Den utvecklingsresa Erik gjort sedan han kom in hit har minst sagt lämnat oss både förundrade och imponerade. Det finns inga gränser för var Erik kan vara om 10 år.

HostensPraktikant3Tänk att en ung person under så kort tid kan ha så stor positiv påverkan på ett företag. När Erik nu snart ska lämna oss för att läsa vidare så är det med största förhoppning att hans vägar för honom tillbaks till oss efter avslutade studier.”

Läs artikeln i Sundsvalls Tidning här.