ASSA – Specialister på lås

ASSA utvecklar lås och integrerade säkerhetssystem för dörrmiljöer. ASSA är Sveriges ledande leverantör av lås- och säkerhetslösningar till såväl proffskunder som konsumentkunder. Våra produkter kännetecknas av kvalitet, säkerhet och design. ASSA är en del av den Skandinaviska regionen i Divisionen EMEA och ingår i ASSA ABLOY-koncernen som är världsledande inom lås- och dörrlösningar som uppfyller slutanvändarnas krav på trygghet, säkerhet och användarvänlighet. Koncernen har ca 46 000 anställda och en omsättning på drygt 68 miljarder SEK.

ASSA vill med Tekniksprånget erbjuda dig en inblick i vår globala verksamhet då vi arbetar såväl inom Sverige som inom våra exportmarknader. Vi ger dig en möjlighet att arbeta med låsprodukter och samtidigt få arbetserfarenhet från ett säkerhetsföretag och att vi får en möjlighet att visa upp hur vi och vårt företag arbetar. Du kommer att arbeta med våra produktägare, låssystemtekniker och innesäljare.

Vi ser gärna att du är serviceinriktad, noggrann och har en positiv attityd då vi har daglig kontakt med våra kunder.

Vad får man göra som praktikant på ASSA?

Du kommer bland annat att arbeta med

  • Produktinformation
  • Orderregistrering
  • Inköpsorderregistrering
  • Reklamationshantering
  • Administrativa uppgifter

ASSA som säkerhetsföretag kräver ett godkänt utdrag ur Belastningsregistret från Polismyndigheten och i samband med praktikperioden kommer du även att få skriva under en sekretessförbindelse.

Varmt välkommen med din ansökan!