Dometic – för en mobil livsstil

Dometic tillhandahåller lösningar som gör det enkelt och bekvämt att leva en mobil livsstil, oavsett om man befinner sig i en husvagn, husbil, båt, lastbil eller är redo att bege sig på utflykter och andra äventyr. Vi är global marknadsledare med stor egen tillverkning av produkter som luftkonditioneringssystem, spisar, varmvattenberedare, ugnar och portabla kylboxar för en rad användningsområden. Våra produkter säljs i mer än 100 länder. Vi är globalt 6,500 anställda och bolaget är sedan 25 november noterat på Nasdaq Stockholm. Huvudkontoret ligger i Solna i Stockholm där ca 50 personer arbetar.

Dometic bedriver just nu ett omfattande arbete med att etablera en ny varumärkesplattform. Vi har tagit ett strategiskt beslut att arbeta efter deviserna Digital First och Mobile First, där all produkt- och marknadskommunikation utgår från en ny central global digital plattform baserad på marknadsledande PIM och CMS-system. Under hösten kommer projektarbetet med den nya digitala plattformen gå in i en intensiv fas där produkt- och marknadsdata och innehåll skall migreras, skapas, översättas och kvalitetssäkras, samt systemet testas och godkännas ur ett funktionellt perspektiv.

Är du nyfiken på att arbeta i gränslandet mellan marknadföring, IT och produktutveckling och är intresserad av digital teknik, informationshantering och webbpublicering tror vi detta uppdrag kan vara rätt för dig.