Akelius – jobba med spel och programmering på fastighetsbolag

Akelius har 600 anställda och äger 50 000 lägenheter i Sverige, Tyskland, Frankrike, England, Canada och USA. Akelius riktar in sig på fastigheter i attraktiva städer med stark tillväxt och uppgraderingspotential. Vi renoverar och förbättrar våra hus med hjälp av tretusen anställda hos underentreprenörer. 80 procent av lägenheterna ligger i storstäder.

Vi är inte bara ett fastighetsbolag, vi erbjuder även språkkurser online.

Genom Akelius Språkkurs AB som producerar språkkurser för att lära svenska eller tyska med det senaste inom online pedagogik siktar vi på att producera tusen onlinelektioner. Detta är ett hjälpprojekt finansierat genom Akelius Foundation. Kursen är gratis och fri från reklam, kolla in akelius.se

Fastighetsbolaget Akelius AB har även ett eget universitet med en MBA för Residential Real Estate – Akelius University. Här satsar vi på att producera tusen lektioner inom fastighetsområdet, allt på engelska och online.

Vi söker en kandidat som är intresserad av datorer, spel, programmering då du kommer att få hjälpa till med att göra lektioner och spel i StoryLine, både för språkkursen och fastighetsbolaget.

Arbetsprocessen kommer att gå till som så att du får en synopsis av en lärare för att sedan göra onlinelektioner. Genom praktiken på Akelius kommer du att få möjlighet att utveckla dina egna idéer och växa som person. Välkommen med din ansökan!