Munters – levererar ett perfekt klimat

Munters är en världsledande leverantör av energieffektiva och hållbara lösningar för luftbehandling. Genom innovativ teknik skapar våra experter ett perfekt klimat för kunder i de flesta branscher. Våra största kunder finns bland livsmedelsföretag, läkemedelsbolag och datacenter. Munters har varit banbrytande inom området luftmiljö sedan företaget grundades 1955. Idag sker tillverkning, försäljning och service i fler än 30 länder. Vi har cirka 3 900 medarbetare, inklusive visstidsanställda och omsätter cirka 7 miljarder kronor. Munters är noterat på Nasdaq Stockholm.

Våra värderingar hjälper oss i vårt dagliga arbete
Vad vi skapar: Hållbart värdeskapande. Vi skapar ett hållbart och bestående värde i allt vi gör.
Hur vi agerar: Passion för resultat. Vi levererar det som vi har lovat och strävar efter att vara bäst.
Hur vi tänker: Det finns alltid ett bättre sätt. Vi är innovativa och förbättrar kontinuerligt.
Hur vi arbetar: Laganda. Vi uppskattar olika perspektiv och delar idéer och gemensamma mål globalt.

Vi behöver ett ständigt inflöde av ny kompetens och nya idéer för att möta morgondagens krav och för att kunna behålla positionen som världsledande tillverkare av lösningar för luftbehandling. Därför är vi med i Tekniksprånget.

Vad får man göra som praktikant hos Munters?

Vi vill synliggöra spännande utmaningar och arbetsuppgifter i ett globalt tillverkningsbolag. Som praktikant hos oss får du möjlighet att arbeta inom till exempel R&D, Product Management, Supply/Logistik, Inköp och försäljning.

Munters erbjuder praktikplatser på huvudkontoret i Kista. Det är bra om du känner dig bekväm med engelska eftersom den mesta av vår information är på engelska och gemensam för alla våra bolag världen över.