Sandbergs Maskinbearbetning – Din tillverkningspartner inom avancerad maskinbearbetning

Sandbergs Maskinbearbetning är ett modernt ingenjörsföretag fokuserat på avancerad maskinbearbetning av större komponenter åt Sveriges ledande verkstadsföretag. Vi kombinerar spetskompetens inom metallurgi, skärteknik och mekanik.

Det finns detaljer från Sandbergs som ligger 3 km under havsytan. Andra detaljer bromsar fordon på 25 ton. Vi tillverkar produkter som används i partikelacceleratorer för att detektera minimala cancerceller, säkerhetskopplingar till fordonsindustrin och reservdelar till våra största stålproducenter. Det gemensamma för våra kunder är att de kräver något utöver det vanliga.

Att arbeta i denna miljö gör att du får möjlighet att utvecklas och arbeta med tillverkningsteknik, utrustning och produkter som ligger i absolut framkant.

Vi på Sandbergs satsar på att behålla och utveckla vår personal och ser Tekniksprånget som en utmärkt möjlighet att både marknadsföra oss och visa vilka spännande och utvecklande arbetsuppgifter man kan arbeta med som ingenjör. Vår förhoppning är att du i framtiden ska vilja arbeta hos oss på Sandbergs med att utveckla ledande tillverkningsteknik.

Som praktikant hos Sandbergs kommer du att få chansen att arbeta med tekniska frågor och hålla i spännande projekt både inom tillverkningen och stödfunktioner.

Välkommen att söka praktikplats hos Sandbergs!

Sandbergs grundades 1957 och är baserat i Fagersta, vi är ca 30 anställda och har ett 20-tal moderna CNC maskiner mellan 1 och 6 meter. Vi har också en av nordens största koordinatmätmaskiner.