Roslagsgjuteriet – ingenjörspraktik på familjärt järngjuteri

Roslagsgjuteriet är ett familjärt järngjuteri med en intressant historik och unika produkter som genom våra industriella kunder finns över hela världen. 

Hos oss kommer du att få möjligheten att prova på allt från att göra pris-bedömningar för nya produkter, de förberedande stegen i introduktionen av nya produkter till produktion såväl till praktisk problemlösning då process eller produkten inte fungerar som tänkt. Under din praktikperiod kommer du att tas väl om hand av vår gjuteriingenjör och vår metallurg. Om du tar chansen så kan vi lova dig en spännande och intressant tid på ett företag med möjlighet både till helhet och detaljer.

Vi finns i en liten ort i norra Roslagen som heter Herräng och som ligger ca 9 mil norr om Stockholm. Om så behövs så hjälper vi dig med bostad på gångavstånd från vårt företag.