AnnMarie är höstens handledare

Nu är höstens handledare utsedd och utmärkelsen går den här gången till AnnMarie Ericsson, IT-arkitekt på Nobia i Tidaholm!

Se en intervju med AnnMarie och praktikanten Samuel Plumppu i Skövde Nyheter här.

Samuels nominering:
AnnMarie är en väldigt trevlig person som hela tiden ser till att jag ska få en bra praktiktid. Hon ställer upp när jag har frågor, delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter och ger många bra tips som jag kan ta med mig i framtiden.

Framförallt ger hon mig möjlighet att förstå de olika projekt som pågår både inom företaget och i koncernen. Detta är väldigt intressant och har verkligen gjort att jag har fått upp ögonen för de utmaningar som finns i att utveckla stora, stabila IT-miljöer som kan hantera förändringar.

När jag tackade ja till platsen på Nobia i Tidaholm såg jag fram emot att utveckla applikationer. Jag hade inte räknat med att få leda ett projekt tillsammans med den andre praktikanten. Jag hade verkligen inte räknat med att få ta del av urvals-processen för system till koncernens framtida IT-miljö. Men framförallt så hade jag aldrig kunnat ana att en så liten ort som Tidaholm kunde ge ett sådant enormt perspektiv på de möjligheter det finns som mjukvaruutvecklare!

Nästan inget av det här skulle ha varit möjligt utan en handledare som verkligen vill visa upp de delar av mjukvaruutveckling som så lätt missas om man bara skriver kod.

Tack för ditt engagemang Ammi!