Seriline – var med och utveckla framtidens teknik för personlig identifiering

Seriline AB är bäst på ID-kortstillverkning och besökshantering! Vi är ett svenskt kunskapsföretag som utvecklar och säljer system och metoder för personlig identifiering. Sedan starten 1990 har vårt motto varit enkelt, snabbt och säkert. Eftersom vi är bäst på det vi gör har vi tusentals nöjda kunder över hela Sverige. Våra kunder får smarta och dynamiska lösningar för alla behov och våra egenutvecklade programvaror kan kombineras med valfri standardutrustning.

Vi växer också så det knakar! Seriline har sedan februari 2016 nya ägare och har sedan dess gått från 6 till 14 medarbetare och ökat omsättningen med ca 250%.

Vi erbjuder praktikplats inom vår personaliseringstjänst där vi tillverkar ID-kort och lasergraverar nyckelbrickor med kundspecifika kodningar och krypteringar. Arbetet går ut på att hantera inkommande beställningar med tillhörande distributionstjänster. Som ett led i att ständigt utvecklas är det viktigt att jobba löpande med förbättringar av processerna där du kommer vara en viktig del.