Byggmästar´n i Skåne – Var med och bygg framtidens Skåne!

Byggbranschen är i ständig rörelse och det finns alltid något nytt på gång. Branschen innefattar så mycket mer än att vara hantverkare och fysiskt bygga. Själva husbygget är i själva verket slutetappen av processen, och innan dess finns där en stor del av projektet som måste skapas, planeras och administreras. Det är där ingenjören kommer in i bilden!

Vi är ett skånskt byggföretag som bygger skolor, sjukhus, industri- och butikslokaler samt bostäder i västra Skåne. Vi är ett gäng hantverkare och tjänstemän.

Byggmästar´n i Skåne har runt 200 medarbetare och det finns en närhet mellan ledning och medarbetare samt mellan projektledning och kund. Vi strävar efter en öppen arbetsplats där alla ska ha chansen att kunna utvecklas. Vi är måna om välorganiserade och säkra byggarbetsplatser och vi är certifierade inom kvalitets-, miljö- och arbetsmiljö, med ett aktivt hållbarhetsarbete. Vi är nyfikna på teknik och digitaliseringen som äger rum, där du säkert kan bidra med din kunskap.

Vill du veta mer om oss. Läs mer på vår hemsida eller spana in vår Facebook, LinkedIn och Instagram