Adlibrisgruppen – ett av nordens ledande e-handelsbolag

Adlibrisgruppen är ett av Nordens största e-handelsbolag och består av e-handelsbutikerna Adlibris, Roliga Prylar, Discshop, Bamba, Kökets favoriter och Odla. 2016 omsatte vi 1.8 mdr kronor och hade över 2 miljoner kunder som handlade hos oss. Vi vill driva e-handeln framåt och fortsätta skapa smidiga och inspirerande upplevelser för våra kunder. Därför jobbar vi hela tiden med att effektivisera våra flöden samtidigt som vi utvecklar nya funktioner och lanserar nya spännande tjänster.

Som praktikant hos oss får du jobba i en välkomnande arbetsmiljö med ett högt tempo och en ambition att hela tiden bli bättre. Du blir en del av ett av våra IT-team där fokus ligger på infrastruktur. Vi har högt i tak och det finns goda möjligheter utvecklas och få eget ansvar. Beroende på behov och på ditt intresse kan du få jobba med allt från installationer och IT-support till felsökning och backup/restore, m.m. Vi arbetar i Microsoft och Linux och använder molnbaserade plattformar från Microsoft och Amazon (Azure & AAWS).