ByggVesta – vi skapar hem för en medveten vardag

ByggVesta arbetar vi med fokus på samhällsnytta, omtanke och långsiktighet. Vi utvecklar boende för ett hållbart samhälle och förvaltar det vi bygger upp Förutom våra gröna hyresrätter är vi lite extra stolta över våra kompislägenheter – en ekonomiskt smart och vänskapsbefrämjande boendeform som många unga efterfrågar – och vårt studentkoncept Live to grow som vill inspirera och stärka studenternas engagemang och innovationskraft. Lokaler i våra hus hyr vi gärna ut till verksamheter som kan skapa mervärden för våra hyresgäster och alla andra som rör sig i kvarteret.

Som praktikant hos oss får du jobba med våra förvaltare vilka ansvarar för koordinering av den operativa skötseln av fastigheterna. Arbetsuppgifterna kan vara att genomföra lägenhets- och statusbesiktningar, upprätta underhållsplaner, följa upp ekonomiskt utfall och uppföljning av entreprenadavtal. Du får lära dig om Egenvärmehus®, vårt beprövade koncept för att bygga riktigt energisnålt. I rollen ingår kundkontakt med våra hyresgäster och du får även en inblick i jobbet som våra områdesansvariga gör i inom ramen för vårt studentkoncept. Det kan bli aktuellt för dig att driva ett eget mindre projekt.

Om du är intresserad av hållbara lösningar, teknisk förvaltning och mänskliga möten är du hjärtligt välkommen att söka. Hos oss får du en praktik där du är med och förvaltar hus som vi själva skulle vilja bo i.